Vízipisztoly csata – Rekordkísérletre készülnek Borsodban

Megosztás

A Magyar Fürdőszövetség legújabb országos akciójával gondolt a kicsikre és a nagyokra egyaránt, hiszen ki ne szeretne vízipisztolyozni? Móka, kacagás és egy izgalmas rekordkísérlet.

Országos vízipisztolycsatát rendez közel 40 tagfürdőjében a Magyar Fürdőszövetség – írta az MTI. Augusztus 19-én, szombaton egy időben csaknem 40 fürdőben vehetnek részt vízipisztolycsatában a vállalkozó kedvűek. Az össznépi vízipisztolyozás egyben rekordkísérlet is lesz, ezért a szórakozáson kívül nyomot is hagyhatunk az utókornak.

A Magyar Fürdőszövetség célja, hogy évről évre olyan közös programokat szervezzen, amelyek hozzájárulnak az itthoni fürdők és a fürdőzés népszerűsítéséhez.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén is csatlakozhatunk a játékos kezdeményezéshez. A Barlangfürdő, a Selyemréti Strand, a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő  és az Ellipsum területén is vízipisztolyt ragadhatunk.

A rekordkísérlet tervezett időpontja augusztus 19., szombat 14 óra, amikortól 15 percen át kell a vízipisztolycsatának folynia minden helyszínen.

A vízipisztolycsaták magyarországi rekordját jelenleg 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja.

A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével “egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek